LÅT ASTRAHUNDARNA LEVA!

astrahundarfbanner-e1357429146396

Utanför Örkelljunga i Skåne ligger AstraZenecas försöksdjurskennel Rååhöjden, Sveriges enda uppfödning av hundar för djurförsök. Under åren har tiotusentals hundar fötts upp här för att dö på företagets laboratorier i Lund, Södertälje och Mölndal. Allt för att ta fram ännu en magsårsmedicin.

Uppfödningen är på väg att läggas ned som en del av AstraZenecas nedskärningsplaner men in i det sista planerar företaget att sälja hundarna för att tjäna pengar på hundarnas liv. Just nu sitter mellan 200 och 400 beaglehundar på uppfödningen i väntan på att skickas till AstraZenecas labb i England där plågsamma djurförsök och säker död väntar.

Djurrättsalliansens kampanj Låt Astrahundarna leva! drivs med syfte om att rädda de sista beaglehundarna och hjälpa företaget att omplacera hundarna till nya hem där de kan få leva ut sina liv i närhet av omtänksamma, erfarna och kärleksfulla människor.

Hjälp till i kampanjen genom att kontakta AstraZeneca och be dem skona hundarnas liv och låta omplacera dem. Hundarnas liv står på spel och din hjälp kan vara avgörande.

E-post: kontakt@astrazeneca.com, IR@astrazeneca.com

Telefon: 08-553 260 00

GILLA Djurrättsalliansen på Facebook för att hålla dig uppdaterad på Astrahundarnas öde.

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med en * .