Kontakt

Här hittar du våra kontaktuppgifter. Har du inte sedan tidigare kontakt med en viss person i ett ärende är det bästa att du hör av dig till info@tigerharen.org. Då får du snabbast svar av rätt person. Tänk på att vår verksamhet är helt ideell och sköts av våra kontaktpersoner under deras fritid. Det kan alltså dröja några dagar innan du får svar.

Är ditt ärende akut och gäller djur som far illa rekommenderar vi att du kontaktar länsstyrelsen som ansvarar för djurskyddet i Sverige. Här kan du läsa mer om hur det går till.
Har du hittat en hemlös katt rekommenderar vi att du läser igenom vår Checklista för dig som har hittat en hemlös katt.
Behöver du omplacera ett djur vill vi att du läser om vår syn på ansvar och privata omplaceringar. Vi jobbar inte med privata omplaceringar utan finns till för de djur som inte redan har någon.

Vi har ingen besöksadress, men är du intresserad av att adoptera något av våra djur är du självklart välkommen att träffa dem där de är placerade. Våra kontaktpersoner och jourhem finns spridda över hela landet och vi omplacerar djur i hela Sverige. Du ser i vilken del av landet djuren finns och vem som är deras kontaktperson på deras egen sida.

Allmänna kontaktuppgifter

Postadress: Box 11347, 404 27 Göteborg
E-mail: info@tigerharen.org
Plusgiro: 16 07 71-2
Swish: 1230185603
Org. nr: 85 46 01-1787
Telefon: 0738-152963
Vi har inte alltid möjlighet att svara i telefon, maila gärna istället!